Natural Jihlava
Mandlový panenský olej lisovaný za studena z mandlí. Má výraznou chuť mandlí, běžně se přidává do všech léků určených pro rekonvalescenci po nemocech.
NJ-0085
BIO
Výborná alternativa klasické mouky.
NJ-3612
Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.
NJ-9904
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
NJ-0901
Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni. Je ideální pro pečení koláčů, moučníků, dortů, sušenek, ale i chleba.
NJ-0313
NJ-2034
Bezlepkové kukuřičné křupky v hořké polevě.
NJ-7404
Směs na přípravu vynikajících muffinů
NJ-9409
Směs na přípravu vynikajících koblihů doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
NJ-9393
Fazole adzuki jsou malá, asi půl centimetrová semena z jednoleté rostliny vigna hranatá (Vigna angularis). Nejčastěji bývají červená, nicméně existují i v jiných barevných...
NJ-7699
Je to sůl vytažená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, v Asii též nazývaná Black salt - černá sůl.
NJ-7835
BIO
Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
NJ-9679
Myanmarská rýže Paw San je jednou z nejuznávanějších vysoce kvalitních rýží na světě, která byla v roce 2011 oceněna nejlepší rýží na světové konferenci World Rice...
NJ-6032
Mandle jsou nabité živinami. Pomáhají zlepšovat činnost srdce a při léčbě srdečních chorob jsou velmi prospěšné.
NJ-0375
Výborné do buchet a vařeného červeného zelí.
NJ-5820
Stránka 14 z 17 -
269 položek celkem