Vegan Mleté, 180 g
Kód: SEM-5504


Detailní popis produktu
Univerzální sypká směs, se kterou můžete kouzlit. Tak co takhle vyzkoušet tuto směs z klíčených luštěnin do lasagní? Výborně se hodí také do plněných paprik nebo na špagety.
S obsahem 47 % hrachu a klíčenou fazolí mungo je směs bohatá na bílkoviny a vlákninu, což z ní dělá výživnou a chutnou alternativu ke klasickému mletému masu.
Složení: hrachová bílkovina 47%, mouka z naklíčené fazole mungo, kukuřičný škrob, lupínky z naklíčené fazole mungo sušené, cibule restovaná (cibule 90 %, slunečnicový olej), paprika sladká, aroma, mořská sůl, pasta z fermentovaných fazolí (voda, fazole 28 %), olivový olej, sušený česnek, psyllium, koncentát z červené řepy, karamelizovaný cukr, pepř černý mletý.
Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy sóji, skořápkových plodů, mléka a sezamu.
Návod na přípravu: Do misky si nasypte 180 g směsi a přidejte 380 ml vody a 45 ml rostlinného oleje. Promíchejte ručně nebo v robotu při pomalejších otáčkách cca 1 minutu. Směs nechejte 30 - 40 minut odstát, aby se chutě navzájem propojily. Dále použijte na oblíbený pokrm jako u masového receptu.
Směs obsahuje 4 porce. Na 2 porce použijte polovinu směsi a ingrediencí. Poté sáček uzavřete zipem.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu, které naleznete v galerii obrázků, jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladování: Skladujte v suchu
Země původu: Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Náhražky masa |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
EAN: | 8595674915504 |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1409 |
Energetická hodnota (kcal): | 337 |
Tuky celkem (g): | 6,1 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 1,1 |
Sacharidy celkem (g): | 31 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 2,3 |
Vláknina (g): | 6,8 |
Bílkoviny (g): | 36 |
Sůl (g): | 3,8 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.