Provita
Kořenící směs se sušenou zeleninou.
PROV-1156
Veganská alternativa želatiny
PROV-1842
Fazole vejcovitého tvaru, která se používá k přípravě různých druhů jídel.
PROV-0173
Adzuki nebo také azuki jsou výbornou přílohou, přidat je můžeme do pomazánek, salátu se zeleninou, omáček, dušených směsí na paprice, karbanátku či kuliček. Dětem z nich můžeme...
PROV-0159
Speciální druh rýže určený na přípravu italského rizota. Pěstuje se na severozápadě Itálie v oblastech Lombardie a Piemont. Díky vysokému obsahu škrobu tepelnou úpravou...
PROV-1179
Čočka je skvělá jako příloha, do salátů, pomazánek, polévek a výtečná v kombinaci s obilovinami i zeleninou.
PROV-0135
PROV-7592
Xylitol je alternativní sladidlo vhodné pro diabetiky, příznivce zdravého stravování i při hubnutí.
PROV-3418
Přírodní sladidlo, které má široké využití ve studené i teplé kuchyni. Hodí se do nápojů, smoothies nebo jen tak do čaje. Používá se rovněž při přípravě granol, palačinek,...
PROV-8741
Tato kokosová pasta se vyrábí rozemletím dužiny čerstvých kokosových ořechů v BIO kvalitě pocházejících z filipínského souostroví.
PROV-9762
PROV-1583
Sušený strouhaný kokos, řadící se mezi superpotraviny, získávaný z dužiny, má široké využití při přípravě sladkých i slaných pokrmů, a to především v indické kuchyni.
PROV-0470
Speciální druh rýže využívaný především v japonské kuchyni - na přípravu různých druhu sushi. Rýže je po uvaření lepkavá, dobře tvarovatelná.
PROV-1186
PROV-6006
PROV-0832
Kokosový olej bez vůně je výborný na vaření, pečení i smažení do teplé kuchyně. Typickou vlastností je jeho tuhá konzistence, která se okolo 24° C mění na tekutou.
PROV-0431
Stránka 3 z 4 -
54 položek celkem