Pečení a vaření, Strana 9
Nejprodávanější
Zahradní řeřicha (Lepidium sativum) má původ v Persii a do Evropy ji přivezli Římané. Při jarní únavě je ideálním pomocníkem. Mladé lístky řeřichy mají výrazné aroma a s oblibou...
Pro všechny, kteří mají rádi ostré, je tato směs bez přídavku kuchyňské soli to pravé. Směs rajčat, cibule, pastináku a dýně s mletou paprikou, chilli, tymiánem, česnekem a...
Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené...
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu...
Římský kmín (Cuminum cyminum) je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní...
Koření nekomplikované a aromatické jako samo maso. Budete nadšení z kombinace rozmarýnu a sušených rajčat v této směsi. Tak rozžhavte uhlí a vykouzlete lahodné steaky! Směs...
Opravdoví mistři v grilování sáhnou po této vybrané směsi, díky které získá maso lákavou, mírně ostrou chuť. Směs koření vetřete do masa, nechte cca 2 hodiny odležet a pak...
Římský kmín (Cuminum cyminum) je nejtypičtějším kořením indické kuchyně a nesmí chybět v žádné z mnoha známých směsí jako Garam masala, Curry nebo Tandoori. TIP: Pro intenzivní...
Arašídové máslo bez přidaného cukru nebo soli, bez přidaného palmového oleje nebo jiných rostlinných olejů.
Netvařte se nakvašeně, toto koření vám zaručeně zvedne náladu! Vykouzlíte s ním levou zadní výtečné klasické kimči s pekingským zelím i vlastní originální variace.
Sortiment jednodruhových koření se rozšiřuje o rajčatové vločky v biokvalitě. Oceníte je především v italské kuchyni: vmíchejte tento sušený poklad do pesta, oleje nebo...
Arašídové máslo má nízký obsah cukru, přesto je lahodně sladké. Přidá se špetka soli, aby se zvýšila přirozená sladkost arašídů.