Pečení a vaření, Strana 6
Nejprodávanější
Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...
Pepř růžový (Schinus terebinthifolius Raddi) vlastně není příbuzný pepře. Růžový pepř patří do rodu Anacardiaceae (ledvinovníkovitých). Strom Schinus je nositelem růžových,...
Může být označovaná také jako bílá a v našich zeměpisných šířkách se používá k nakládání, do marinád a k výrobě hořčice. Indové jsou při jejím použití podstatně kreativnější....
Arašídové máslo pro nás vyrábí rodinný výrobce třetí generace v Evropě. Používají pouze ty nejkvalitnější, pečlivě vybrané 100% BIO arašídy. Arašídy se praží déle, aby se...
Arašídové máslo křupavé bez přidané soli je vyrobeno s pouze těch nejkvalitnějších pečlivě vybraných BIO arašídů. Arašídy se praží déle, aby se vytvořila bohatá, svůdná a...
Punč, svařené víno, kompot a vánoční čaje si bez ovocně-kořeněné vůně a peprné chuti hřebíčku neumíme představit. Hřebíček zastrčený do cibule je často vařen v polévce nebo s...
Pepř je více než jenom kýchací prášek. Sušená neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho...
Ještě nezralá zrnka pepře jsou velmi aromatická, v chuti převažují citronové tóny s jemným aromatem pepře. Vynikající jsou v klasické pepřové omáčce, na pečené rybě nebo masu,...
Kari má svůj původ v Indii a odráží neuvěřitelně rozmanité chutě této země. Výborně se hodí k rýžovým pokrmům, jídlům připravovaným na WOK pánvi, ke kuřeti a zelenině.