Pečení a vaření, Strana 3
Nejprodávanější
Ideální k dochucování pokrmů, polévek, omáček, pomazánek; syrové i tepelně upravované. Nemá kvasící účinky.
Co mají perník a kari společného? Koriandr (Coriandrum sativum) – někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho...
Způsobů přípravy brambor je opravdu mnoho. Vařené, pečené, šťouchané nebo jako bramborová kaše či bramborové knedlíky. Bez brambor si náš jídelníček neumíme představit. O změnu...
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o...
Arašídové máslo pro nás vyrábí rodinný výrobce třetí generace v Evropě. Používají pouze ty nejkvalitnější, pečlivě vybrané 100% BIO arašídy. Arašídy se praží déle, aby se...
Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se...
Arašídové máslo bez přidaného cukru nebo soli, bez přidaného palmového oleje nebo jiných rostlinných olejů.
Tato lahodná směs sušené zeleniny a koření bez přídavku kuchyňské soli zvýrazní charakter každého pokrmu. Hodí se k přípravě klasické kuchyně jako jsou omáčky, saláty, dušené...