Ochucovadla, Strana 7
Nejprodávanější
Netvařte se nakvašeně, toto koření vám zaručeně zvedne náladu! Vykouzlíte s ním levou zadní výtečné klasické kimči s pekingským zelím i vlastní originální variace.
Sortiment jednodruhových koření se rozšiřuje o rajčatové vločky v biokvalitě. Oceníte je především v italské kuchyni: vmíchejte tento sušený poklad do pesta, oleje nebo...
Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o...
TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.
Hřib smrkový (obecný), tento druh pro vás sbíráme v certifikovaných oblastech určených pro volný sběr. Chuť hřibů dodává jídlu zcela jiný nezaměnitelný rozměr chutí. Milovníci...
Už staří ájurvédští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj zlaté mléko. Dnes ho nazýváme Kurkuma Latte. Zaujme zlato-žlutou barvou, díky...
Už staří ájurvedští učenci věděli o blahodárných účincích kurkumy, a tak dlouho je znám i nápoj zlaté mléko. Dnes ho nazýváme Kurkuma Latte. Zaujme zlato-žlutou barvou, díky...
Vedle šafránu a vanilky je třetím nejdražším kořením. Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli....
Vydejte se na cestu kolem světa a seznamte se s těmito 10 druhy kořenících směsí. Zavedou vás do Afriky, Ameriky, Austrálie, Evropy, předního orientu a mnoha oblastí Asie....
Perfektní dárek pro každou grilovací párty. Šestici koření ke grilování budete mít krásně pospolu v dárkovém boxu. A již nebudete muset hledat zatoulanou krabičku a grilování...