Nízkobílkovinné potraviny
Nízkobílkovinná dieta je nutná především u pacientů s chronickým onemocněním ledvin, kdy je potřeba omezit příjem bílkovin, aby se zmírnil stres na ledviny a zpomalil progrese onemocnění. Dále se může doporučit u jaterní encefalopatie, kdy omezení bílkovin pomáhá snižovat množství amoniaku v krvi. Tato dieta je také předepsána u některých metabolických poruch, jako je fenylketonurie (PKU).
- Náhražky masa
- Mouky
- Směsi na vaření a pečení
- Cereálie
- Maso, párky, salámy
- Těstoviny
- Mléko a mléčné výrobky
- Rýže
- Zeleninové směsi a pomazánky
- Čokolády
- Kaše a krupice
- Chléb a pečivo
- Slané pochutiny
- Sušenky a wafle
- Ovocné tyčinky
- Nápoje
- Cukrovinky
- Sušené plody a ovoce
- Sleva - krátká trvanlivost
- Vánoce
Nejprodávanější
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).
Přírodní zdroj extra dávky Probiotik v nápoji dlouhověkosti. Lehce perlivý, funkční nápoj v BIO kvalitě s jemnou a osvěžující chutí.
Krekry se sníženým obsahem bílkovin, bez lepku, bez přidaného cukru, bez vajec, bez laktózy, bez kypřících látek. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry, vhodné pro vegany,...
Dietní potravina určená pro zvláštní léčebné účely, k dietnímu režimu při fenylketonurii (PKU).