Natural Jihlava
Erythritol je stolní sladidlo s polyolem - alkoholovým cukrem. Polyol se běžně vyskytuje v různých druzích ovoce a fermentovaných potravinách. Erythritol má 60 - 70% sladivost...
NJ-4787
Slunečnicová semínka jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitaminu E a vitaminu B1. Jsou velmi bohatá na hořčík, železo, vápník a fosfor. Použití: mohou se používat na pečivo,...
NJ-0239
Meruňky patří z hlediska výživových a biologických hodnot k nejcennějšímu peckovému ovoci, prospívají nervové soustavě, mají příznivý vliv na růst vlasů a nehtů, zpomalují...
NJ-1458
Základ pro výživné kaše, koláče a nákypy. Děti si jáhlovou kaši s ovocem zamilují stejně jako dětskou krupičku.
NJ-8085
Cizrnu neboli hrách římský patří do stejné skupiny luštěnin jako třeba fazole nebo čočka. Cizrna obsahuje téměř všechny vitamíny a minerální látky. Obsahuje velké množství...
NJ-9423
Novinka
Kukuřičné křupky s příchutí jogurtu a manga, vhodné třeba jako svačinka.
NJ-3056
Kukuřičné křupky se sušeným ovocem a zeleninou.
NJ-7573
NJ-8467
Sušené švestky jsou při úlevě od zácpy ještě účinnější než psyllium, což je další projímavý prostředek.
NJ-9921
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
NJ-7958
BIO
Z minerálních látek jsou nejvíce obsaženy vápník, železo, draslík, fosfor, hořčík, měď, zinek a mangan. Vlastnosti a použití panely: jako sladidlo do různých nápojů, džusů,...
NJ-2493
Bezlepkové chlupaté knedlíky jsou velmi jednoduché na přípravu. Stačí je ve varném sáčku nechat vařit zhruba 15 minut. Poté je stačí vyndat ze sáčku a můžete servírovat.
NJ-1090
Borůvky jsou nejen díky modrému barvivu oceňovány pro jejich zdraví prospěšné účinky. Zároveň jsou vyhledávány pro lahodnou chuť a široké využití. S metodou sušení mrazem je...
NJ-7993
Krém je určený k přímé spotřebě. Můžete ho přidat do kaše, na lívance, palačinky, do těsta při pečení, do granol i v RAW kuchyně. Hodí se k přípravě nejrůznějších omáček ke...
NJ-5929
Rýžové vločky jsou vyrobené z bílé rýže a jsou lehce stravitelné. Neobsahují gliadin (frakce glutenu) a mají nízký obsah sodíku. Vločky se používají jako zahušťovadlo do...
NJ-0284
Stránka 6 z 17 -
271 položek celkem