Natural Jihlava
BIO
Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba.
NJ-0192
Vhodné pro PKU
Čistě ovocná - mangová pochoutka (tyčinka) bez přidaného cukru.
NJ-9843
Vhodné pro PKU
Čistě ovocná - malinová pochoutka (tyčinka) bez přidaného cukru.
NJ-9980
BIO Kypřící prášek bez fosfátu
NJ-8719
vhodná na zahušťování, obalování, přípravu halušek nebo přípravu pečiva
NJ-8467
Kukuřičná mouka polohrubá je vhodná k zahušťování, ať už jsou to polévky nebo omáčky - má hrubší konzistenci a velmi dobré chuťové vlastnosti. Polohrubou kukuřičnou mouku také...
NJ-8481
V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek a v mnoha výrobcích asijských kuchyní od cukrářských a pekařských výrobků až po mražené...
NJ-7347
BIO
Čiré želé pro přípravu moučníků, dortů nebo aspiků.
NJ-4039
Kukuřičnou krupici můžeme použít na přípravu domácí kukuřičné kaše (je výživná a sytá) nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných placek nebo...
NJ-8474
Kukuřičné křupky se sušeným ovocem a zeleninou.
NJ-7573
Bezlepkové vícezrnné křupky.
NJ-3636
Jednoduchá a chutná polévka pro snadnou a rychlou přípravu, na cesty, či do práce.
NJ-2110
Ovesná mouka se přidává do těst z pšeničné mouky pro svou ovesnou chuť, schopnost dělat těsto křehčí a vláčnější a v kuchyni je vhodná pro snížení obsahu lepku. Ovesnou mouku...
NJ-9099
Pohankový kvásek BIO, bez lepku
NJ-0221
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené ovoce nebo koření....
NJ-7972
Stránka 2 z 18 -
283 položek celkem