Natural Jihlava
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje.
NJ-4466
Tato rýžová mouka se využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet.
NJ-9563
Tapiokové perly jsou bíle kuličky bez chuti a vůně. Tapioka je přirozeně bezlepková a neobsahuje žádné alergeny
NJ-4206
Sezam můžeme opražit na pánvi a posypat s ním saláty, uvařené hlavní jídlo, polévky, pečivo, ozdobit pomazánky, dezerty, kuličky, krémy, použít do těstíček na řízečky nebo...
NJ-9624
NJ-1403
Mají velký obsah vitamínu C. Pomáhají při zvětšené prostatě a zmírňují bolesti, svědění a pálení při infekcích močových cest.
NJ-7453
Japonská směs je typická japonská směs pikantních křupek s orientální příchutí, která je vhodná k pivu nebo vínu. Mlsat ji můžete i jen tak samostatně.
NJ-8092
Zázvor má antibakteriální a protizánětlivé účinky.
NJ-0147
BIO
Určeno pro domácí výrobu žitného kváskového chleba.
NJ-0192
NJ-3345
NJ-0178
Černá čočka svými drobnými zrnky i barvou připomíná kaviár, má jemnou oříškovou chuť a vynikající nutriční profil. Tahle čočka určitě stojí za vyzkoušení! Skvěle se hodí do...
NJ-1762
Instantní káva z kořene čekanky je alternativou k tradiční kávě, která se vyrábí z praženého a mletého kořene čekanky.
NJ-7411
Novinka
Kukuřičné křupky s příchutí jogurtu a jahody, vhodné třeba jako svačinka.
NJ-8566
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
NJ-8016
Jáhlové vločky lze použít ve studené i teplé kuchyni, jsou ideální k přípravě domácího müsli, do mléka, jogurtu, na přípravu kaší, lívanců, palačinek, do polévky.
NJ-8078
Stránka 2 z 17 -
271 položek celkem