Natural Jihlava
Borůvky mají výbornou nezaměnitelnou chuť a navíc jsou plné antioxidantů.
NJ-7583
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci.
NJ-9334
Mořské řasy jsou kvalitním a nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů. Tělu dodávají potřebné vitamíny a jsou ceněny též pro velký obsah...
NJ-1144
Mořské řasy jsou kvalitním a nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů. Tělu dodávají potřebné vitamíny a jsou ceněny též pro velký obsah...
NJ-0772
Mořské řasy jsou kvalitním a nejsnáze využitelým zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů. Tělu dodávají potřebné vitamíny a jsou ceněny též pro velký obsah minerálních...
NJ-0802
Irský mech je mořská zelenina. Slouží jako veganská (rostlinná) alternativa k živočišné želatině a kolagenu. V jídlech ji používáme jako ztužovač pokrmů např. místo vajec a jako...
NJ-2331
Extrudovaný výrobek. Vhodný na obalování místo běžné strouhanky. Bez lepku.
NJ-0307
Vhodné k přípravě všech druhů zeleninových i těstovinových salátů. Je vhodná do jogurtových, majonézových i octových zálivek. Můžeme ji použít také při přípravě teplých těstovin...
NJ-1373
BIO
Rýžový ocet můžete použít jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů.
NJ-0918
NJ-5127
Nigari je speciální druh krystalické mořské soli, která se používá hlavně k výrobě sójových sýrů tofu.
NJ-9706
Divoká nebo také indiánská rýže je potravina příbuzná rýži. Je proslulá svou oříškovou chutí.
NJ-9525
Jedlý rostlinný olej jednodruhový, lisovaný za studena. Případný zákal není na závadu.
NJ-1472
Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.
NJ-3674
NJ-2119
Stránka 17 z 17 -
271 položek celkem