Natural Jihlava
Ovesné otruby bez lepku pomáhají doplňovat vlákninu do stravy, která je složená převážně z rafinovaných potravin. Obsahují cenné minerální látky a také vitamíny, hlavně skupiny...
NJ-5042
Bramborová vláknina obsahuje rozpustnou i nerozpustnou vlákninu, které jsou důležité pro správnou funkci trávicí soustavy a metabolismu.
NJ-9492
BIO
Mouka z jemně mletých para ořechů v bio kvalitě.
NJ-7893
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
NJ-7916
Chalva je sladký dezert ze středního východu vyrobený z namletých semínek (nejčastěji sezamových), medu nebo cukru a různých přísad jako jsou ořechy, sušené...
NJ-7954
Podzemnice olejná známá také jako arašídy či burské oříšky pochází původně z jižní Ameriky, odkud se postupně rozšířila do celého světa. Olej získaný z této plodiny lisovaný...
NJ-3048
Prémiové slazení Natural vyniká relativně nízkou energetickou hodnotou, nízkou hodnotou jednoduchých cukrů a vysokým obsahem vlákniny (63,5g/100g produktu).
NJ-5035
Celozrnné sušenky bez obsahu vajec a mléka.
NJ-7378
BIO
Vhodné jako sladidlo nápojů, moučníků, kaší atd.
NJ-4977
Polévkové koření dodá čistým, zeleninovým a masovým polévkám všechno to aroma, které si člověk v polévce přeje mít a chutná i těm, kteří nejsou zrovna jejich milovníci.
NJ-9334
Mořské řasy jsou kvalitním a nejsnáze využitelným zdrojem lehce stravitelných bílkovin a uhlovodanů. Tělu dodávají potřebné vitamíny a jsou ceněny též pro velký obsah...
NJ-1144
Vhodné k přípravě všech druhů zeleninových i těstovinových salátů. Je vhodná do jogurtových, majonézových i octových zálivek. Můžeme ji použít také při přípravě teplých těstovin...
NJ-1373
BIO
Rýžový ocet můžete použít jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů.
NJ-0918
Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.
NJ-3674
Stránka 16 z 16 -
254 položek celkem