Natural Jihlava
Nahrubo nasekané piniové oříšky jsou vhodné k ozdobení polévek na talíři. Oříšky můžete obohatit vaše oblíbené snídaňové müsli nebo kaši. Dezerty - studené nebo pečené, ořechy...
NJ-7399
BIO
Usušením a následným rozemletím datlí vzniká jedinečné přírodní sladidlo lehce karamelové chuti, které se nejlépe hodí na vaření a pečení. Datlový cukr má nižší glykemický index...
NJ-6568
Kokosový cukr je přírodní cukr získaný z květů kokosových palem. Má jemnou, mírně karamelovou příchuť a světle hnědou až jantarovou barvu. Lze jej použít stejným způsobem jako...
NJ-1328
Instantní kávovinový nápoj - bez kofeinu
NJ-4540
Miso pasta s obsahem soli nižším o 25% než u ostatních Miso past Natural.Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin,...
NJ-9911
BIO
Vhodné jako sladidlo nápojů, moučníků, kaší atd.
NJ-4977
BIO
Vhodné jako sladidlo nápojů, moučníků, kaší atd.
NJ-4953
Vhodné pro děti i dospělé jen tak na mlsání. Na dozdobení různých dezertů a do pudinků.
NJ-7443
BIO
Olej kokosový extra panenský
NJ-4007
NJ-1861
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
NJ-0901
Strouhanka z pečiva bez lepku je skvělou alternativou klasické strouhanky. Vhodná na obalování smažených jídel například masa, ryb nebo sýra.
NJ-5790
Prémiové slazení Natural vyniká relativně nízkou energetickou hodnotou, nízkou hodnotou jednoduchých cukrů a vysokým obsahem vlákniny (63,5g/100g produktu).
NJ-5035
Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni. Je ideální pro pečení koláčů, moučníků, dortů, sušenek, ale i chleba.
NJ-0313
Worcesterová omáčka bez lepku je vhodná k dochucování hotových jídel, omáček, salátů, dresinků, studené nebo orientální kuchyně. Tato worcesterová omáčka je bez lepku, barviv,...
NJ-2195
BIO
Rýžový ocet můžete použít jako dochucovadlo při přípravě různých pokrmů.
NJ-0918
Stránka 15 z 18 -
283 položek celkem