Natural Jihlava
Zdravé mlsání ideální na výlety.
NJ-8849
Kukuřičnou krupici můžeme použít na přípravu domácí kukuřičné kaše (je výživná a sytá) nebo kukuřičného knedlíku (polenta). Hodí se i na přípravu kukuřičných placek nebo...
NJ-8474
NJ-9549
Pohankový kvásek BIO, bez lepku
NJ-0221
Mandlový panenský olej lisovaný za studena z mandlí. Má výraznou chuť mandlí, běžně se přidává do všech léků určených pro rekonvalescenci po nemocech.
NJ-0085
BIO
Výborná alternativa klasické mouky.
NJ-3612
Lze používat samostatně, ale slouží také do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, při přípravě těstovin, k dochucení zeleniny, pro úpravu mořských řas.
NJ-9904
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
NJ-0901
Kaštanová mouka má nasládlou chuť a příjemnou vůni. Je ideální pro pečení koláčů, moučníků, dortů, sušenek, ale i chleba.
NJ-0313
Bílou fazoli díky její chuti též nazýváme máslovou, je oblíbená zejména na přípravu guláše a na saláty. Díky své jemnosti je vhodná i pro děti.
NJ-2027
Novinka
Kukuřičné křupky ochucené.
NJ-7856
Směs na přípravu vynikajících koblihů doladěná ve spolupráci s Radkou Vrzalovou, autorkou Radčiných kuchařek bez lepku.
NJ-9393
Fazole adzuki jsou malá, asi půl centimetrová semena z jednoleté rostliny vigna hranatá (Vigna angularis). Nejčastěji bývají červená, nicméně existují i v jiných barevných...
NJ-7699
Je to sůl vytažená v sopečných oblastech Pákistánu, která má vyšší podíl minerálních látek než klasická jídelní sůl, v Asii též nazývaná Black salt - černá sůl.
NJ-7835
BIO
Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
NJ-9679
Stránka 13 z 17 -
271 položek celkem