Miso bílé sladké, 200 g
Kód: NJ-3674Detailní popis produktu
Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo.
Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj.
Složení: rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21%), mořská sůl
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte na suchém a chladném místě.
Země původu hotového produktu: Česká republika
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, miso, tamari |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Energetická hodnota (kJ): | 695 |
Energetická hodnota (kcal): | 168 |
Tuky celkem (g): | 3,4 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 1,2 |
Sacharidy celkem (g): | 27 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 23 |
Bílkoviny (g): | 7,5 |
Sůl (g): | 4,9 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.