Lyofilizovaná káva z Ekvádoru, 60 g
Kód: DS-S-001Detailní popis produktu
Postup vymrazování (lyofilizace): kávové bobule se klasicky upraví (oloupou, vysuší a upraží). Následně je káva uvařena v poměru uvedeném ve složení (70% Arabica a 30% Robusta), velký podíl se nechává odpařit. Kávový koncentrát je následně zamrazen na -40°C. Vzniklá hmota se rozemele, kdy ve speciálních přístrojích se sníženým tlakem vzduchu je kávová masa zbavena ledu sublimací. Výsledné kávové krystalky jsou rovnou baleny.
Složení: 70% Arabica, 30% Robusta
Alergeny: zvýrazněny
Příprava: do malého hrnku (90 ml) nasypte 1 až 2 lžičky této kávy a zalijte převařenou vodou o teplotě 90°C. Pamatujte, že vařící voda připraví kávu o její výraznou chuť.
Zpracování: vymrazování
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Země původu: Ekvádor.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Hmotnost: | 0.067 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.