Jablečné trubičky s karobovou polevou, 540 g
Kód: JK-0153Detailní popis produktu
SUŠENÁ OVOCNÁ POCHOUTKA VYROBENÁ Z ČERSTVÝCH JABLEK, ČÁSTEČNĚ POLÉVANÁ ČOKOLÁDOVOU POLEVOU
K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce.
- Produkt je pouze jablečná dřen, kokos a poleva.
- Vyrobeno z českých jablek od prověřených pěstitelů.
- Díky vysokému obsahu vlákniny tělo na dlouhou dobu zasytí.
- Zachovány vitamíny a minerály díky šetrnému zpracování a sušení.
- Jablka obsahují velmi podstatný vitamín C a řadu antioxidantů.
- Zdravá varianta k nezdravým sladkostem.
Na 100g jablečných trubiček je použito 830g čerstvého ovoce. 2 trubičky = jedno čerstvé jablíčko
Složení: jablečná dřeň 79%, karobová poleva 20% (cukr, částečně ztužený rostlinný tuk (palmový a bambucký), sušená SYROVÁTKA, karobový prášek, emulgátor (SÓJOVÝ lecitin), kokos 1%.
Alergeny: zvýrazněny. Může obsahovat stopy mléka a skořápkových plodů.
Balení: BOPP dóza: á 43ks (± 2ks), hmotnost:540g
Země původu: Česká republika.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladování: chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Skladujte a uchovávejte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.54 kg |
Vlastnosti:: | bez lepku, bez konzervantů, s vysokým obsahem vlákniny, vhodné pro vegany, bez GMO |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1485 |
Energetická hodnota (kcal): | 353 |
Tuky celkem (g): | 8,8 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 8,3 |
Sacharidy celkem (g): | 65,1 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 49,4 |
Vláknina (g): | 8,5 |
Bílkoviny (g): | 2,6 |
Sůl (g): | <0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.