Jablečné trubičky s jogurtovou polevou a višní, 540 g
Kód: JK-0276Detailní popis produktu
SUŠENÁ OVOCNÁ POCHOUTKA VYROBENÁ Z ČERSTVÝCH JABLEK, VIŠNÍ ČÁSTEČNĚ POLÉVANÁ JOGURTOVOU POLEVOU
K výrobě dřeně je použita technologie drcení a lisování jablek na homogenizéru vlastní výroby. Díky kterému dochází k porušení ochranných obalů buněk jablečné vlákniny a tím uvolnění vitamínů a minerálních látek do dřeně. Ta se pak suší v nízkotepelné sušičce.
- Díky vysokému obsahu vlákniny tělo na dlouhou dobu zasytí.
- Jablka obsahují velmi podstatný vitamín C a řadu antioxidantů.
- Díky šetrnému zpracování a sušení si trubičky zachovají veškeré vitamíny a minerály.
- Zdravá varianta k nezdravým sladkostem.
Na 100g jablečných trubiček je použito 830g čerstvého ovoce. 2 trubičky = jedno čerstvé jablko
Složení: Jablečná dřeň 71%, višňový koncentrát 8%, jogurtová poleva 20% (cukr, plně ztužený rostlinný certifikovaný tuk z trvale udržitelných zdrojů (palmojádrový, palmový a shea), sušené mléko odstředěné, sušená syrovátka, sušený jogurt (1,6%), emulgátor (sójový lecitin), regulátor chuti (kyselina citrónová), aroma, jedlá sůl), kokos 1%.
Alergeny: zvýrazněny.
Balení: BOPP dóza: á 43ks (± 2ks), hmotnost: 540g
Země původu: Česká republika.
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladování: chraňte před přímým slunečním zářením a teplem. Skladujte a uchovávejte v suchu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Tyčinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.54 kg |
Vlastnosti:: | bez lepku, bez konzervantů, s vysokým obsahem vlákniny, bez GMO |
Nutriční hodnoty na: | 100 g |
Energetická hodnota (kJ): | 1420 |
Energetická hodnota (kcal): | 337 |
Tuky celkem (g): | 6,9 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 6,4 |
Sacharidy celkem (g): | 64 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 47,9 |
Vláknina (g): | 8,5 |
Bílkoviny (g): | 2,5 |
Sůl (g): | <0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.