Fazole Red Kidney patří k oblíbeným druhům luštěnin v Itálii. Velké červené fazole jsou sterilované ve vodě, ušetří Víá a díky snadnému otvírání easyopen jsou připravené k...
Fazole mung dal jsou malé olivově zelené fazolky, které po vyloupaní zůstanou malé ploché a žluté. Jsou velice snadno stravitelné s příjemnou chutí. Nezpůsobují nadýmání.
Adzuki nebo také azuki jsou výbornou přílohou, přidat je můžeme do pomazánek, salátu se zeleninou, omáček, dušených směsí na paprice, karbanátku či kuliček. Dětem z nich můžeme...
Fazole Cannellini mají delší drobnější tvar, světlou barvu, vyznačují se svou jemnou chutí a jednoduchostí na přípravu.
Ideální do polévek, jako příloha k pokrmu nebo lze...
Fazole adzuki jsou malá, asi půl centimetrová semena z jednoleté rostliny vigna hranatá (Vigna angularis). Nejčastěji bývají červená, nicméně existují i v jiných barevných...
Fazole Bianchi di Spagna jsou jedny z nejoblíbenějších druhů luštěnin v Itálii. Velké máslové bílé fazole v plechovce jsou sterilované ve vodě připravené k okamžité přípravě, a...