BIO Shoyu san-j sojová omáčka, 220 ml
Kód: NJ-9679Detailní popis produktu
Rozdíl mezi shoyu a tamari: Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla. Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.
Složení: pitná voda, SÓJOVÉ boby v BIO kvalitě, mořská sůl, PŠENICE v BIOkvalitě
Alergeny: zvýrazněny v textu
Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.
Skladujte v suchu. Chraňte před přímým slunečním světlem.
Země původu: Japonsko
Dodavatel na trh: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, Staré Hory, 58601 Jihlava
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, miso, tamari |
---|---|
Hmotnost: | 0.35 kg |
Nutriční hodnoty na: | 100 ml |
Energetická hodnota (kJ): | 250 |
Energetická hodnota (kcal): | 60 |
Tuky celkem (g): | 0 |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): | 0 |
Sacharidy celkem (g): | 6 |
Sacharidy - z toho cukry (g): | 3 |
Bílkoviny (g): | 9 |
Sůl (g): | 5,26 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.