BIO Miso rýžové, 200 g

Kód: NJ-1106
119 Kč 59,50 Kč / 100 g
Skladem (2 ks)

Miso pasta je tradiční dochucovadlo japonské kuchyně. Tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů a rýže je vhodná do polévek, omáček, marinád, těstovin apod. Jedná se o jemně slané koření, které je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny a bílkoviny. Miso pasta neobsahuje žádné přísady ani barviva.

Detailní informace

Doprava zdarma
Doprava zdarma
Doprava zdarma při nákupu nad 2500 Kč
Zboží skladem
Zboží skladem
Zboží, které lze objednat, máme skladem.
Pečlivé balení
Pečlivé balení
Důraz klademe na pečlivé zabalení zásilky

Detailní popis produktu

Složení: rýže natural v BIO kvalitě (37,8%), SÓJOVÉ boby v BIO kvalitě(35,1%), pitná voda, mořská sůl, KOJI

Upozornění: nutriční hodnoty uvedené na tomto webu jsou pouze orientační. Vždy se řiďte nutričními hodnotami uvedenými na obalu od výrobce.

Země původu: Japonsko

Skladujte na suchém a chladném místě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky, miso, tamari
Hmotnost: 0.35 kg
Nutriční hodnoty na: 100 g
Energetická hodnota (kJ): 702
Energetická hodnota (kcal): 207
Tuky celkem (g): 6,3
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny (g): 0,97
Sacharidy celkem (g): 11,6
Sacharidy - z toho cukry (g): 10,9
Bílkoviny (g): 12,1
Sůl (g): 12,75

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz