Pečení a vaření
Nejprodávanější

Naklíčená semínka jsou vhodná na ozdobení pečiva, k vylepšení salátů, polévek a jiných pokrmů. Pikantní chuťové tóny čočky, ředkvičky a hořčice se vám nikdy neomrzí. Fantazii se...

Vanilkový cukr v BIO kvalitě je vyroben z třtinového cukru, nerafinovaného a chemicky neběleného, pocházejícího z jihoamerické cukrové třtiny a Bourbon vanilky z Komorových...

Sojová omáčka Shoyu je vhodná mimo jiné k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.

Zahušťovadlo vhodné pro vegany, vegetariány i bezlepkovou dietu, které může být vynikající náhradou živočišné želatiny pro vrstvy želé na dortech nebo pro výrobu džemů, ovocných...

Kurkuma přezdívaná jako indický šafrán pochází z Asie a v asijské kuchyni je také nejvíce využívána. U nás ji známe především jako součást kořenící směsi kari, kde také najdeme...

Jeho kouřové, květinově sladké aroma hraje v indické a arabské kuchyni jako součást kořeněných směsí nezastupitelnou roli.